GÖRÜNTÜLÜ

Dem Parti’den Badîna ve Şabana köylerine ziyaret

Qoser’in Badîna ile Dêrik’in Şabana köylerini ziyaret eden DEM Parti Mêrdîn Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı ve beraberindeki partililer, göreve geldikleri andan itibaren hizmetlere kaldıkları yerden devam edeceklerini belirtti.

Mêrdîn Büyükşehir Belediye Eşbaşkan Adayı Ahmet Türk, Mêrdin Milletvekili Saliha Aydeniz, Qoser Belediye Eşbaşkan Adayı Hamdiye Turgay ile DEM Parti yöneticileri, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Qoser ilçesine bağlı Badîna (Gürmeşe) ile Dêrik ilçesinin Şabana (Çadırlı) köylerini  ziyaret etti.

Köy meydanında halkla bir araya gelen DEM Parti adayları, halkın yoğun ilgi ve alakasıyla karşılaştı. DEM Parti adına konuşan Eşbaşkan Adayı Ahmet Türk, kayyumların gitmesine son saatler kaldığını ifade ederek, 8 yıl boyunca atanan kayyumların halka hizmet götürmediğini ve köy halkının hizmetten yoksun kaldığını ifade etti. Ahmet Türk, göreve geldikleri andan itibaren hizmetlere kaldıkları yerden devam edeceklerini sözlerine ekleyerek, 31 Mart günü halkın iradesinin sandıklara yansıyacağını belirtti. 

DEM Parti adayları, gittikleri köylerde hasta ziyaretlerinde de bulundu.